"Samme slags annerledes som meg" Filmanmeldelse

&

Jeg leste boken “Same Kind of Different as Me” og så flere videoer på nettet før jeg så filmen. Filmen fokuserer på hvordan Ron, Deborah og Denver møttes på et oppdrag i Texas. Historien begynte med en drøm Deborah hadde om å bli venn med en bestemt hjemløs mann. I ferd med å gjenopprette et skadet ekteskap begynte de frivillig på sitt lokale redningsoppdrag.

Etter hvert som vennskapet utvikler seg, endres alle tre livene. Nøkkelpunktet for å hjelpe hjemløse er å investere i et langsiktig liv. Denver forklarte det gjennom en fiskefrase. Han sa at han ikke ønsket et vennskap med fanget og slipp. Filmen avsluttes med Deborahs begravelse og innvielse av et nytt kapell ved oppdraget i hennes minne.

Boken gikk mye dypere inn i historien til hvert av deres liv og erfaringer sammen over et tiår. Jeg var glad jeg leste den først. Hadde jeg ikke lest den, hadde dette bare vært en god film. Boken strømmet ut av sjelen deres.

Jeg har en ung kvinne i livet mitt som jeg kan forholde meg til som denne filmen. Vi kan definitivt se Guds hånd i våre liv over tid. Flere tiår senere begynner vi å se frukten av frø plantet.

Et oppdrag er et flott sted å komme sammen. Jeg meldte meg frivillig i fire år på et misjon, og det var en flott opplevelse. Jeg vil imidlertid huske at selv om dette var en flott historie, vær så snill å ha sikkerhet som første prioritet, spesielt når barn er involvert.

Selv om du ikke har penger å donere, kan bare din tid og vennskap gjøre store ting. Jeg hadde gode samtaler med gutter jeg hadde kontakt med i Maryland. Jeg fortalte dem at de ikke trengte å fake noe og at jeg var stolt av dem for å ha fullført programmet. De fortalte meg da de først kom dit, de skulle dra, men da de så meg komme etter jobb for å være frivillig på min egen tid, inspirerte det dem til å bli fordi de så at jeg virkelig brydde meg.

Hvis du vil se endring i verden, må du engasjere deg. Ingenting endres hvis du bare holder deg for deg selv. Vi trenger alle noen, selv når vi ikke vet det. Gud kan gjøre store ting hvis vi vil lytte til dyttene han sender oss. Jeg har vært vitne til det i livet mitt. Han kan gjøre det for deg. Du kan finne veien hjem med litt hjelp.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta